ONS VERHAAL

Couleur Locale groeide op korte tijd uit tot een gevestigde waarde in Knokke-Heist en ver daarbuiten. In onze ontwerpen laten we ons inspireren door verre reizen en de mensen die we daar ontmoeten. Onze specialiteit zijn huizen onder de zon, waar je blootvoets kan rondlopen en waar verschillende culturen elkaar ontmoeten.

Waar wij voor staan:

  • Wij ontvangen je met een glimlach
  • Wij begeleiden je persoonlijk met je project
  • Wij werken met natuurlijke materialen
  • Wij voelen passie voor alles wat we doen
  • Wij maken van uw huis een thuis

Ons team

Ruth
Founder
ruth@couleurlocale.eu

Interieur is mijn passie. Van zodra ik een ruimte binnenkom, ben ik die in gedachten al aan het herinrichten. Ik hou van een relaxte sfeer, van huizen waar de wind doorwaait en van ambachtelijk gemaakte voorwerpen. Verre reizen zijn mijn absolute bron van inspiratie.

Hendrik
Founder / Architect
hendrik@couleurlocale.eu

Ik werk al meer dan 30 jaar als architect. Ontwerpen doe ik al schetsend met een vleugje aquarel. Mijn specialiteit is het omtoveren van verouderde gebouwen naar hedendaagse ruimtes. Het liefst werk ik hierbij met organische vormen zoals afgeronde hoeken, bogen en atypische deuropeningen. Zo creëer ik een ontspannen sfeer.

Katrien
Interieur Architecte / Verkoopmedewerkster
interior@couleurlocale.eu

Na 20 jaar in Azië (Singapore en Indonesië) gewoond te hebben en heel wat rondreizen, voel ik me helemaal thuis bij Couleur Locale Interior. Terwijl ik de rijke verhalen vertel die schuilen achter prachtige meubelstukken en kunstwerken voel ik me net zoals de klant op reis in de winkel. Als interieur architecte ben ik dan ook heel trots om voor Couleur Locale klanten te helpen met decoreren en advies te geven.

ONZE WINKEL

Onze passie voel je meteen in onze showroom. Unieke en bijzondere objecten, met zorg uitgekozen van over de hele wereld krijgen een plaats naast sobere meubels uit pure materialen. Er heerst een warme atmosfeer die gepaard gaat met een vakantiegevoel. Het geheel vormt een unieke stijl, kenmerkend voor Couleur Locale.

Start samen met ons uw project!

Couleur Locale Interior denkt met je mee, van één uniek item, tot een totaalconcept. Altijd met een persoonlijke aanpak.
Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar.

Maak een afspraak
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×