WE GEVEN NIET OM DESIGN REGELS.

Samen met onze opdrachtgevers nemen wij graag de tijd om een ruimte om te toveren tot iets dat niet standaard is maar wel klopt tot in de kleinste details.

Wij combineren natuurlijke materialen, handgemaakte en unieke items uit de hele wereld. Met vakkundig maatwerk en slimme styling ideeën, geven wij elk interieur een zomers ‘Couleur Locale’ gevoel.

1/3

Interieur Styling

Zag je in onze winkel of op onze webshop een mooi tapijt maar weet je niet of het in je huiskamer past? Of kan je niet kiezen welke kast het mooist zou staan in je keuken? Is de maat juist, past de stijl en de kleur bij de rest van het interieur? Soms is het niet makkelijk om dit alles vooraf in te schatten.

Van één uniek item tot de volledige inrichting van particuliere woningen, hotels, restaurants, B&B’s, … wij komen vrijblijvend langs met een gekozen selectie en kleden met passie je interieur aan. Zo ben je zeker van je aankoop.

1/3

Maatwerk

Droom je van een keuken uit verweerd gerecycleerd hout, een dressing, badkamer of ingemaakte kast op maat gemaakt? Of van een uniek boomstamrek dat net dat lege plaatsje opvult in je woonkamer?

Wij luisteren graag naar je wensen en vertalen die via persoonlijke schetsen op papier. Voor elk ontwerp stellen wij een team ambachtslui samen die instaan voor de perfecte uitvoering van jouw droomproject. Zo hoef je je nergens zorgen over te maken.

In onze Interior winkel in Knokke vind je een mooi voorbeeld van een maatwerk keuken en dressing. Kom gerust eens langs.

Ook projecten in het buitenland zijn voor ons geen probleem. Wij komen graag naar je toe.

1/3

Zoektocht naar een uniek stuk

Ben je op zoek naar iets unieks, een eyecatcher in je interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zijn schattenjagers die de wereld rondreizen op zoek naar unieke items gemaakt met liefde en vakmanschap.

Couleur Locale heeft een grote collectie bijzondere stukken. Ongewoon, verweerd, gebruikt of gerecycleerd … allen hebben ze een eigen verhaal. Een mix van vintage, ‘tribal’ art en eigentijdse accessoires, die je interieur net dat vleugje wereldse allure geven.

Onze web-shop heeft een uitgebreide selectie unieke items of contacteer ons voor een persoonlijk advies.

1/3

Verkoopstyling

Een huis verkopen kan best lastig zijn. Daarom helpt Couleur Locale je er graag mee. Met slimme styling ideeën richten wij je leegstaande woning in zodat kopers het volledige potentieel van je huis zien.

In een mooi ingericht huis voelen potentiële kopers zich meteen thuis. Verkoopstyling vergroot uw kans om uw huis sneller en voor een betere prijs te verkopen.

Onze styling is vrijblijvend

Start samen met ons uw project!

Couleur Locale Interior denkt met je mee, van één uniek item, tot een totaalconcept. Altijd met een persoonlijke aanpak.
Heb je nog vragen? Wij staan voor je klaar.

Maak een afspraak
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×